المقادير
بصل , بقدونس , جرادة خضراء , صلصة , ملح , فلفل أسمر , ليمون , زيت زيتون , كمون , فلفل احمر
طريقة التحضير
نقطع البصل تقطيع ناعم جدا ( بواسطة مفرمة الملوخية )
نفرم البقدونس ناعم جدا جدا
ونفرم الجرادة الخضراء ايضا فرم ناعم
نخلط المكونات مع بعض
نضيف...
10.30.2013
طريقة عمل الكبدة

المقادير
2 بصلة مفرومة , صحن كبدة مقطعة الى قطع صغيرة , ملح , فلفل أسود , بهار .2 فص ثوم مفروم
الطريقة
نغسل الكبدة وننظفها لاجيدا بالطحين والليمون
نضع في مقلاة قليل من زيت القلي (سيرج )
نضع فوقه البصل المفروم الى مربعات
نتركه حتى يذبل ملاحظة...
04:05
الاشتراك في:
الرسائل (Atom)